Știri
Home » TV » Vlăduţa Lupău face zeci de mii de euro din cântări şi părinţii tot sunt nemulţumiţi de ea. Ce şi-ar fi dorit să facă

Vlăduţa Lupău face zeci de mii de euro din cântări şi părinţii tot sunt nemulţumiţi de ea. Ce şi-ar fi dorit să facă

Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, ce are un succes foarte mare. Evenimentele la care este chemată parcă nu se mai termină, iar fanii ei cresc pe zi ce trece. Totuși, există o supărare care o macină pe Vlăduța Lupău, aceea că părinții ei nu sunt mândri de ea.

De ce sunt nemulțumiți părinții Vlăduței Lupău

În cadrul unei emisiuni Tv, Vlăduța Lupău a recunoscut un lucru care îi provoacă suferință. Aceasta a vorbit despre faptul că părinții ei nu sunt mândri de ceea ce face ea în viața de zi cu ei. Puțini știu că artista a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, iar părinții ei și-ar dori ca ea să profeseze în acest domeniu. Acesta este motivul pentru care părinții Vlăduței Lupău sunt nemulțumiți, pentru că ar vrea ca fiica ei să le urmeze calea.

„S-ar putea să îmi urmeze meseria după 40 de ani, când probabil nu o să fie vocea atât de bună. De atunci, va avea o meserie cu care se poate mândri cu ea. Are o carieră în muzică, dar și-a făcut inițial o carieră în medicină veterinară”, a declarat mama Vlăduței Lupău.

Ce ar vrea să facă, în schimb, părinții Vlăduței Lupău

Vedeta a recunoscut că mama și tatăl ei nu sunt atât de mândri de ea, iar acesta este un motiv pentru care suferă. Deși mulți sunt cei care îi arată că este motiv de fală ceea ce face, Vlăduța Lupău și-ar dori să primeasă această apreciere de la părinții ei.

”Mai nou, îmi zicea: ”Vlăduța, am înțeles, ți-ai făcut o familie, dar mai lasă-le încolo de drumuri, gata”. Și eu mă uit așa și sufăr. Adică eu am muncit atâta și toată lumea unde mă duc îmi spune: ”Mă, Vlăduța, ce frumos, ești o mână de om și ai așa o voce”. Și ei sunt… Adevărul e că ei (n.r. părinții ei) nu sunt atât de mândri”, a mărturisit Vlăduța Lupău.