Știri
Home » Monden » Se naşte un nou scandal în televiziune! Dan Negru râde de Adrian Sârbu după ce a lansat Aleph News: “Capetele unor tineri care citesc știri bătrânicioase…”

Se naşte un nou scandal în televiziune! Dan Negru râde de Adrian Sârbu după ce a lansat Aleph News: “Capetele unor tineri care citesc știri bătrânicioase…”

Dan Negru

Adrian Sârbu a lansat o nouă televiziune, iar criticile la adresa lui deja au început să apară. Dan Negru este unul dintre cei care l-a atacat pe Sârbu după deschiderea Aleph News. Iată ce a spus Dan Negru! Să fie vorba de un nou scandal?

Dan Negru, atac la adresa lui Adrian Sârbu, după ce și-a deschis televiziune

Dan Negru a avut o reacţie pe pagina sa de Facebook, după ce Adrian Sârbu şi-a lansat o nouă televiziune. Prezentatorul de televiziune nu a avut cuvinte prea frumoase de spus despre noul post TV, și, mai mult decât atât, el a criticat moderatorii aleși de Sârbu.

El a criticat felul în care sunt filmate știrile și mai mult decât atât, chiar și conținutul ales pentru a fi prezentat. El a numit „știri bătrânicioase” ceea ce se prezintă pe postul Aleph News.


„M-am uitat câteva ore la noua televizune a lu’ Sârbu și n-am înțeles prim-planurile căpățânilor moderatorilor, prim-planuri exagerate și obositoare ( acu’ mi s-a confirmat că e adevărat ce spune manualul, că prim-planurile sunt obositoare ). Capetele unor tineri care citesc știri bătrânicioase. Moderatori cu păreri dar fără notorietate”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru: Sârbu a fost inamicul meu principal

Dan Negru a recunoscut faptul că a existat mereu o rivalitate între Pro TV și Antena 1, dar toți cei de la postul Tv din urmă voiau să îl copieze pe cel dintâi. Astfel, Dan Negru a spus că Adrian Sârbu a schimbat lumea televiziunii în trecut, dar acum nu se mai poate spune același lucru cu Aleph News.

„Sârbu a fost inamicul meu principal 20 de ani și cel mai greu mi-a fost să lupt nu cu Sârbu din Pro ci cu Sârbu din Antenă pentru că toți voiau să-l copieze, nu să-l înfrunte. Cu o căruță de dolari bine folosiți, Sărbu a schimbat lumea televiziunii de la noi.