Știri
Home » TV » Nepotul lui Florin Salam a înnebunit juriul la X Factor. Cine e Adrian Mihai Petrache şi cum a ajuns să cânte

Nepotul lui Florin Salam a înnebunit juriul la X Factor. Cine e Adrian Mihai Petrache şi cum a ajuns să cânte

Nepotul lui Florin Salam

Moment de neuitat pentru un concurent de la X Factor. Adrian Mihai Petrache a făcut spectacol pe scena de la Antena 1, iar vocea lui i-a dat pe spate pe cei patru jurați, care au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Nepotul lui Florin Salam, moment de excepție pe scena X Factor

Vocea lui i-a impresionat pe jurații de la X Factor, iar povestea lui de viața este la fel de interesantă. Adrian Mihai Petrache este nepotul cunoscutului manelist Florin Salam, dar acesta nu vrea să devină faimos datorită acestei legături de familie. Florin Salam este fratele mamei sale.

Tânărul de doar 19 ani vrea să devină faimos datorită vocii sale, astfel că a ținut ascunsă această legătură care există între el și cel care este supranumit de unii „regele manelelor”.

Totuși, Adrian Mihai Petrache a explicat că el și Florin Salam  se înțeleg foarte bine, chiar dacă a recunoscut că îi este rușine să cânte în fața lui, de teamă să nu facă vreo greșeală. Mai mult, tânărul de 19 ani a explicat că membrii familiei sale sunt cei mai mari critici ai lui.

Cum a ajuns Adrian Mihai Petrache să cânte

Cel de la care a învățat să cânte a fost chiar bunicul lui, care l-a ajutat să cânte la chitară. Mai mult, bunicul lui este cel la care merge pentru sfaturi în ceea ce privește muzica și chiar în timpul audițiilor a purtat un lănțișor dăruit de aceasta, care se pare că i-a purtat noroc.

Înainte de a veni la X Factor, Adrian Mihai Petrache dădea reprezentații pe stradă, iar el a mărturisit că nu s-a simțit stânjenit să facă acest lucru.

„Niciodată nu mi-a fost rușine să fac orice se leagă de faptul că eu cânt”, a explicat tânărul de 19 ani.

În paralel cu muzica, Adrian Mihai Petrache se ocupă și de facultate, el fiind student la Drept. Este primul bărbat din familia sa care a luat Bacul.