Știri
Home » Monden » Lidia Buble, prinsă acasă la un cântăreţ celebru după ce Răzvan Simion s-a afişat cu noua iubită. FOTO

Lidia Buble, prinsă acasă la un cântăreţ celebru după ce Răzvan Simion s-a afişat cu noua iubită. FOTO

GALERIE FOTO (2) Lidia Buble

Lidia Buble și-a revenit repede după despărțirea de „matinalul” Răzvan Simion. Cântăreața e pregătită să se îndrăgostească din nou, scriu tabloidele din România.

Fosta iubită a prezentatorului de la Antena 1 a fost văzută recent în compania unui bărbat celebru. Este vorba despre Costi Ioniță. Presa scrie că ea și compozitorul în vârstă de 42 de ani sunt tot mai apropiați, după ce au colaborat la piesa „La Luna”.

Lidia și Costi au fost surprinși luând masa împreună la un restaurant din Capitală. Judecând imaginile publicate de cei de la Wowbiz, am putea spune că nu e nimic ieșit din comun: doi prieteni care iau masa în oraș. La plecare, Costi a condus-o pe Lidia la mașină, amândoi părând încântați de discuție.

foto: wowbiz.ro

Când au ajuns la mașini, fiecare a urcat în propria mașină. Ai fi zis că drumurile lor se despart acolo. Dar, surpriză! Lidia Buble a ajuns acasă la Costi Ioniță, unde în poartă o aștepta chiar cântărețul. Apoi, amândoi au intrat în curte.

A avut de Răzvan Simion după o relație de 5 ani

Lidia Buble și Răzvan Simion au pus capăt unei frumoase povești de dragoste după mai bine de cinci ani. În timpul relației cu artista, vedeta de televiziune nu i-a cunoscut niciodată pe părinții ei. Mama și tatăl Lidiei nu au vrut să îl cunoască pe Răzvan. Mai mult, tatăl cântăreței nu a dorit să le dea binecuvântarea celor doi îndrăgostiți.

La mai bine de 3 luni de la separare, Răzvan Simion se pare că și-a revenit după ce a pus punct relației cu Lidia Buble, iar acum este fericit din nou. Potrivit Libertatea, prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost surprins în compania unei brunete. Cei doi au petrecut un weekend de vis în Turcia, la Istanbul. Răzvan Simion și femeia misterioasă au fost fotografiați pe terasa unui hotel de cinci stele din Turcia.