Știri
Home » Stil de viață » La mulți ani de Sfânta Ana! Ce mesaje și SMS-uri să trimiți în această zi

La mulți ani de Sfânta Ana! Ce mesaje și SMS-uri să trimiți în această zi

sfânta ana

Cu ocazia zilei de 9 septembrie, creștin ortodocșii îi prăznuiesc pe sfinţii Ioachim şi Ana, la doar o zi după Nașterea Fecioarei Maria, cunoscută popular ca Sfânta Marie Mică.

Cei doi sfinți au avut la bătrânețe un copil, pe Fecioara Maria, „Prea Sfânta Născătoarea de Dumnezeu”. Trebuie menționat că Sfinții Ioachim și Ana sunt adesea invocați în rugăciuni de cuplurile care nu reușesc să aibă copii.

Cui spunem „la mulți ani” de Sfânta Ana

Numele Ana este unul dintre cele mai folosite de creștini. Iată cui trebuie să trimiți mesaje de la mulți ani astăzi: Ana, Anamaria sau Ana-Maria, Aneta, Anișoara, Anita, Anuța, Anica, Anca sau Ancuța.

Pe 9 septembrie, dacă ai printre apropiaţi, persoane cu nume de Ana, le poţi face urări.

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!

La mulţi ani, Ana! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă.

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Mesaje de Sfânta Ana

La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele.

Intocmai ca Sfânta Ana, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bună, mai inţeleaptă, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun.

În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Ana, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!

Anişoară, Anişoară, eu la tine vin diseară, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani!

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

Mesaje de Sfânta Ana

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ana cât mai frumoasă!

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani, Aneta!

Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!

Toate cele bune de ziua ta! La multi ani, Ana! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata!

De Sfânta Ana, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!