Știri
Home » Stil de viață » În ce dată are loc prima lună plină din septembrie 2020

În ce dată are loc prima lună plină din septembrie 2020

Luna plină

Luna plină este un fenomen cu totul special, iar dacă ești pasionat de astrologie, știi deja că acest fenomen are implicații deosebit de importante și poat schimba vieți. Iată când va avea loc prima lună plină din septembrie 2020.

Când are loc prima lună plină din septembrie 2020. La ce oră trebuie să fii atent

Luna plină își va face prima apariție chiar la începutul toamnei. Astfel, dacă erai curios să afli, pe data de 2 septembrie va avea loc prima lună plină din toamna lui 2020.

Știm deja mai multe lucruri despre luna plină. Astfel, atunci când acest fenomen are loc, sunt mai agitați, noaptea nu ne putem odihni cum trebuie, ni se pare greu să ne ducem sarcinile la bun sfârșit.

Astrologii au transmis că acest fenomen va avea loc în această toamnă chiar la început, pe data de 2 septembrie. Schimbările pe care luna plină le aduce în viața zodiilor nu sunt de neglijat. Se spune că cine muncește din greu, va primi recompense mari de luna plină.

Cum ne afectează, de fapt, luna plină de pe 2 septembrie

Luna plină ne afectează, iar acest lucru este de necontestat. Dar, cum face acest lucru, mai exact? Soarele devine în contrast cu Luna, și așa apare Luna plină. Este momentul în care grijile și nefericirea se vor risipi pentru cei care merită, iar dacă până în acest moment al anului, luna plină te prinde pe picior greșit, atunci vei fi, cu siguranță, taxat, așa că să te aștepți la ce e mai rău.

Totuși, această Lună plină va fi una aducătoare de speranță, potrivit astrologilor, care au mai transmis și că aceasta își va face apariția la ora 8:22. Așa că dacă vrei să nu o ratezi, ai aflat la ce oră trebuie să fii atent! Cum luna plină este în Pești, ultima zodie, este un semn că toate problemele se vor sfârși.