Știri
Home » Stil de viață » Îl mai ştii pe Giuliano Stroe? Micul Hercule a împlinit 16 ani. Ce s-a ales de muşchii care l-au făcut celebru

Îl mai ştii pe Giuliano Stroe? Micul Hercule a împlinit 16 ani. Ce s-a ales de muşchii care l-au făcut celebru

GALERIE FOTO (2) micul Hercule

Giuliano Stroe, cel numit „Micul Hercule”, a împlinit vârsta de 16 ani. Iată cum arată acum tânărul care a uimit o țară întreagă cu mușchii lui.

Cum arată acum Giuliano Stroe, cel numit „Micul Hercule”

Cel pe care îl știam drept un puștiu este acum un adolescent în toată regulă. Are 16 ani și aceeași pasiune pentru sport și fitness. Ce e drept, s-a schimbat mult față de când era copil și a reușit să intre în Cartea Recordurilor, la vârsta de doar cinci ani.

Acum, Giuliano Stroe este adolescent și se bucură de pasiunile sale, ca orice copil normal, pentru că nu mai este în atenția presei, așa cum a fost în perioada în care a intrat în Cartea Recordurilor.

Giuliano Stroe a devenit cunoscut în urmă cu 11 ani, când alături de fratele lui, Claudio, făcea exerciții fizice destul de dificile, sub îndrumarea tatălui său.

Micul Hercule a devenit faimos la cinci ani

La acel moment, cei doi frați erau mici, astfel că acest caz a atras atenția Protecției Copilului din Olt, unde aceștia aveau reședința. Din cauza tutror sarcinilor solicitante la care îi supunea pe copiii săi, Iulian Stroe a fost foarte aproape de a fi decăzut din drepturile părintești.

Acest lucru nu s-a întâmplat, iar cei doi frați au rămas în grija tatălui lor, alături de care și-au continuat pasiunea. Acum, Giuliano Stroe practică boxul și kickboxingul. Acesta se antrenează la sala de sport înființată de tatăl lui, care se cheamă Giuliano și Claudio Boxing Club.

Filmulețe cu Giuliano Stroe, cunoscut mai degrabă sub numele de Micul Hercule, pot fi văzute chiar și acum pe internet, pe platforma YouTube, pentru că tatăl lor publică acolo clipouri video.

Giuliano Stroe a devenit cunoscut după ce a apărut la un concures de talente din Italia, unde familia lui locuia în acel moment. El a reușit să îi impresioneze pe jurați cu capacitățile sale de culturism, deși avea o vârstă fragedă.

Giuliano Stroe
Cum arată acum Giuliano Stroe