Știri
Home » TV » Ferma, sezonul 5, Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de marți, 15 septembrie

Ferma, sezonul 5, Live Stream Online pe Pro TV – Ediția de marți, 15 septembrie

ferma

Emisiunea Ferma se regăsește din nou în grila de programe Pro TV. Show-ul Ferma. Orășeni vs Săteni a debutat marțea trecută, de la ora 21.30.

Noul sezon aduce nume interesante pe micul ecran. Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton sunt cei care fac parte din echipa sătenilor. Ei vor trebui să se confrunte cu cei din echipa orășenilor: Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu.

Noutățile sezonului 5 din Ferma

Sezonul 5 din Ferma va fi diferit față de sezoanele anterioare. Gazda emisinii va fi aceeași Mihaela Rădulescu. Dar de această dată, diva de la Monaco nu va prezenta singură. Ea va fi ajutată de Cristi Bozgan, specialist în tehnici de supraviețuire. Bozgan se va ocupa de antrenamentele participanților la emisiune.

Vom putea urmări peripețiile celor 16 concurenți în fiecare marți și joi, de la ora 21.30, și miercuri, de la ora 22.30. Aceștia se vor lupta pentru mult râvnitul premiu în valoarea de 50.000 de euro.

Noutatea din acest an o reprezintă un show exclusiv online, pe PRO TV PLUS – Ferma, și care va fi prezentat de Vali Bărbulescu. Omul de radio va discuta despre  ceea ce se întâmplă în fermă împreună cu un invitat.

Primul sezon din Ferma a avut loc în 2015

Formatul emisiunii Ferma a cucerit publicul! Reality-show-ul are la bază o ideea interesantă prin care aduce drept concurenți persoane publice, pe care le trimite într-o zonă izolată, în care resursele sunt limitate, iar vedetele trebuie să se descurce pe cont propriu. Prima serie din 2020 trebuia să înceapă în primăvară, dar a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Pro TV a oferit până acum două variante ale acestui format, prima dată a existat „Ferma vedetelor”, care s-a transformat ulterior, în 2019, în „Ferma. Un nou început”, unde prezentatoare a fost Mihaela Rădulescu.

În România, Ferma a debutat pe 9 martie 2015 pe Pro TV, primele două sezoane fiind prezentate de Iulia Vântur. În sezonul trei Iulia Vântur a fost înlocuită de catre actrița Monica Bârlădeanu, iar sezonul patru este prezentat de către Mihaela Rădulescu.