Știri
Home » Știri » Evenimentul Apple din 15 septembrie Live Stream Online – Vezi Video cu noile produse Apple

Evenimentul Apple din 15 septembrie Live Stream Online – Vezi Video cu noile produse Apple

Apple

Apple organizează un eveniment online pe 15 septembrie, la care va prezenta noi produse. Pe invitația pe care Apple a trimis-o pentru anunțarea evenimentului scrie ”Time Flies”, sugerând că va fi prezentat Apple Watch Serie 6.

Evenimentul din acest an ar putea fi diferit de celelalte evenimente din septembrie pe care le-am văzut în anii precedenți, deoarece s-ar putea să nu vedem anunțuri ‌iPhone‌.

La ce să ne așteptăm în seara asta de la evenimentul Apple

Pe internet au apărut deja mai multe detalii despre ce dispozitive vom putea vedea la evenimentul Apple din această seară și ce caracteristici ar putea oferi aceste dispozitive. Apple a introdus o nouă versiune a firmware-ului AirPods Pro care acceptă sunetul spațial pentru prima dată. Sunetul spațial este o caracteristică iOS 14 care permite o experiență stereo surround pe iPhone și iPad.

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, care de obicei nu greșește, evenimentul nu va include noile iPhone-uri și se va concentra în schimb pe noile modele Apple Watch și ‌iPad‌ Air. Kuo consideră că noile modele Apple Watch vor avea o formă similară cu cele din Seria 5, noua caracteristică cheie fiind detectarea oxigenului din sânge.

Apple se pregătește să lanseze un pachete de servicii premium

Bloomberg a relatat în august că Apple se pregătește, de asemenea, să lanseze un pachet de servicii, numit în prezent „Apple One”. Pachetul premium va include Apple Music și Apple TV +, dar oamenii vor putea comanda și în alte servicii, cum ar fi serviciul de jocuri Apple Arcade și Apple News +, care oferă acces la mai multe publicații de știri.

Apple ar putea introduce, de asemenea, noi servicii de streaming pentru antrenament, ca un alt pachet de abonamente, potrivit Bloomberg. S-ar putea să vedem mâine un nou thiPad – de generația a 8-a, potrivit bloggerului Evan Blass, citat de macrumors.com. Tableta ar putea să conțină un cip A12X și va continua să ofere un port Lightning.

Noul iPhone va sosi în octombrie

Seria de telefoane iPhone 12 va avea un debut comercial amânat cu până la câteva săptămâni decât se întâmpla de obicei cu noutățile Apple. Dacă de obicei lansarea noilor iPhone-uri are loc pe final de septembrie, acum debutul în magazine se va întâmpla în a doua parte a lunii octombrie.

iPhone 12 va arăta altfel. Compania îi schimbă design-ul pentru prima dată după mulți ani. Un filmuleț apărut în spațiul online confirmă schimbarea de design pe care o va avea iPhone 12. Apple se întoarce la stilul din urmă cu jumătate de deceniu. Ca formă, iPhone 12 aduce aminte de iPhone 5.