Știri
Home » Stil de viață » Dicţionar interpretare vise bizare. Cele mai ciudate vise de noapte şi semnificaţiile lor

Dicţionar interpretare vise bizare. Cele mai ciudate vise de noapte şi semnificaţiile lor

Dicționar de vise

Specialiștii spun că în fiecare noapte visăm de patru sau chiar șase ori, dar de cele mai multe dăți ne trezim și uităm nu numai ce am visat, dar și că am avut parte de un vis. Frecvent ne întrebăm ce înseamnă visele noastre, așa că iată un ghid care te-ar putea face să înțelegi de ce ai anumite vise noaptea.

Cum se interpretează visele tale de noaptea. Scurt dicționar

Printre cele mai frecvente simboluri din vise se află banii, lipsa glasului, nunta, moartea, femeile gravide sau dinții. Iată ce reprezintă fiecare dintre acestea.

Ce înseamnă când visezi bani

Sunt două semnificații aici. Fie este vorba despre lipsa banilor, care scoate la iveală o stimă de sine scăzută, fie este vorba despre o bogăție imensă, caz în care banii din vis fac referire la control și putere.

Ce înseamnă când nu ai glas în visul tău

Dacă ai visat vreodată ceva în care nu puteai vorbi, dar cel mai adesea într- situație critică, atunci trebuie să știți că aceasta se traduce prin faptul că vă este teamă ca opiniile voastre să nu fie auzite într-o situație delicată.

Ce înseamnă dacă visezi o mireasă

Dacă ești femeie, atunci când te visezi mireasă înseamnă că vrei să obții un echilibru pentru efortul depus la locul de muncă. În cazul bărbaților, mireasa reprezintă un îndemn de a spune mai des pe nume sentimentelor lor.

Ce înseamnă dacă visezi că ai murit

Dacă visezi că ai murit, înseamnă că nu te simți prea bine și ai ceva probleme de sănătate. Dacă visezi că altcineva din familia ta a murit, atunci simți că nu petreci destul timp cu persoana respectivă.

Ce înseamnă dacă visezi o femeie însărcinată

Dacă visezi o femeie gravidă, atunci să fii sigur că ești pregătit pentru un drum nou în viața ta. Dacă visezi că tu însăți ești însărcinată, atunci viața ta va porni pe un făgaș nou.

Ce înseamnă dacă visezi dinți

Acest vis are două semnificații. Prima se referă la faptul că nu sunteți siguri de aspctul fizic, iar cel de-al doilea are legătură cu comunicarea și cu faptul că nu reușiți să vă faceți înțeles.