Știri
Home » Monden » De ce s-au despărţit, de fapt, Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga. Este divorţul momentului în showbiz

De ce s-au despărţit, de fapt, Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga. Este divorţul momentului în showbiz

GALERIE FOTO (2) cornelia catanga

Aurel Pădureanu şi Cornelia Catanga formau unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul autohton. Vestea că cei doi s-au separat după o relație de 33 de ani a șocat pe toată lumea.

Catanga și Pădureanu nu mai formează un cuplu de câteva luni, scrie libertatea.ro. Cei doi s-au despărțit încă din luna aprilie, însă solista de muzică lăutărească a vorbit abia acum despre perioada grea din viața ei.

Locuiesc în continuare împreună

„Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. (…) Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește”, a spus Cornelia Catanga la Antena Stars.

Interpreta în vârstă de 62 de ani susține că a avut o căsnicie fericită. „În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a mai spus Cornelia.

Pădureanu a confirmat divorțul

Aurel Pădurea a confirmat separarea de cea care i-a fost alături în ultimii 33 de ani. „Suntem oameni maturi. De regulă, noi ne spălăm regulile în familie, nu știu ce a pățit Cornelia de a făcut asemenea declarații. Normal că este adevărat, v-am spus și vă repet, noi suntem oameni mature.

A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc, spicuiesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Despre restul nu am ce să vă spun. eu sunt un om mai discret”, a declarat Aurel Pădureanu.

Au vrut să divorțeze și în 2016

Cea mai cunoscută interpretă de muzică lăutărească din România a decis să divorțeze de soțul ei și în 2016. Tabloidele scriau că aceasta a depus chiar și actele de divorț și nu voia sa renunțe la idee. Cei doi s-au împăcat!

Un an mai târziu, Cornelia Catanga ieșea în public din nou și discuta despre aceleași probleme. La acea vreme, declara că el vrea să plece în America, alături de fiul lor, Alexandru.

Cornelia Catanga, mireasă la 55 de ani

Aurel Padureanu și Cornelia Catanga s-au căsătorit în toamna anului 2014, după 24 de ani de relație. Deși era trecută de prima tinerețe, artista a îmbrăcat rochia albă de mireasă, realizată în atelierul lui Cătălin Botezatu.

foto: click.ro

În urmă cu un an, solista a trecut prin momente grele. Ea a făcut infarct pe 14 iulie, însă medicii de la Spitalul Floreasca au reușit să îi salveze viața, montându-i un stent la inimă.