Știri
Home » Monden » Cum arăta în tinerețe Laura Andreșan. Transformarea de-a lungul timpului este incredibilă. FOTO

Cum arăta în tinerețe Laura Andreșan. Transformarea de-a lungul timpului este incredibilă. FOTO

GALERIE FOTO (7) Laura Andresan

Laura Andreșan s-a retras din viața publică pentru a se dedica familiei, dar mai ales noii sale profesii, cea de psiholog.

Prezentă în urmă cu câţiva ani săptămâna în paginile tabloidelor, astăzi fosta vedetă a rămas deoparte de showbizul autohton. E o femeie așezată la casa ei și se bucură de micile bucurii ale vieții.

Laura Andreșan, extrem de provocatoare în tinerețe

De 13 ani, Laura Andreşan nu mai este în atenţia publicului şi asta pentru că s-a axat pe relaţia ei cu Grasu XXL, cu care formează un cuplu de mai bine de 10 ani.


Soția lui Grasu XXL, pe numele său adevărat Dragoș Nichifor, trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a renunțat la aparițiile necenzurate. Fosta cântăreață, binecunoscută pentru piesa „Muntele Venus”, a devenit mamă în iunie 2019. În perioada sarcinii, Laura s-a îngrășat considerabil, plângându-se de nenumărate ori de grăsimea acumulată, dar și de picioarele veșnic umflate.

Efortul însă a meritat, căci pe lângă faptul că are o fetiță minunată, aceasta a slăbit foarte mult, recăpătându-și formele care au consacrat-o. Din imaginile pe care le postează frecvent pe contul ei de Instagram se vede clar că Laura Andreșan nu mai are probleme cu greutatea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@momsformoms.ro Eu zilnic ii mulțumesc imparatesei, pentru ca exista, pentru ca suntem împreuna și separate, pentru ca e magnifica, chiar și atunci când nu e tocmai supermagnifica 🤪 și mai nou, cred ca zic peste 100 de mulțumesc zilnic pentru muuulte pietre. Despre “mulțumesc” am preluat o perspectiva dintr-un grup Montessori care merita distribuită (in special intr-un grup de SuperMoms ca noi #educatedmoms) Sharing this Montessori tip because it has been life changing for me. The power of thank-you! If you struggle like I do to refrain from saying „good job” or „nice work” etc, try replacing it with thank-you. I have found it groundbreaking in helping me change the habit of giving praise. It’s powerful because it can be used in so many situations! And it can even help reinforce positive/desirable behaviors. Examples where I use thank-you every day: ❤ The child uses the toilet successfully, brushes their teeth and hair, washes their hands or performs some other kind of self care – „thank-you for taking care of yourself.” 💛 The child completes a work – „thank-you for sharing that with me/letting me witness your work.” 💚 The child follows an instruction or request – „thank you for listening/cooperating.” 💙 The child is continously asking (nagging) for food or something else you can’t provide right now – „thank-you for being patient. I know it can be hard to wait.” #montessori #montessoriathome #montessoriprinciples #momsformoms #educatedmoms #realmoms #authenticmoms #facebookgroup #bestfacebookgroupformoms #momslive #momslove #womenarepower #womenaresacred #womensupportingwomen #mummylife #childhood #childdevelopment #childpsychology #mamepentrumame #mameautentice #mamereale #viatademama #copilarie #maternitate #celmaicoolgrupdemame #mameeducate #haipefacebook #linkinbio👆

O postare distribuită de Laura Maria Andresan (@lauramariaandresan) pe

Maternitatea îi priește Laurei Andresan, care în timpul liber moderează și un grup pe Facebook dedicat mămicilor.

A fost implicată într-un scandal de hărțuire sexuală

Laura Andreșan are 38 de ani și de-a lungul timpului a fost jurnalistă, cântăreață și vedetă în revistele pentru adulți. A lucrat la Ziarul Curentul, însă cunoscută a devenit după ce a făcut mărturisiri uimitoare despre relațiile pe care le-a avut cu numeroși fotbaliști și oameni politici. Vedeta a avut relații de iubire cu Adrian Mutu, Ianis Zicu sau Cosmin Contra, potrivit Cancan.

Un alt scandal în care a fost implicată a fost atunci când l-a acuzat pe Liviu Negoiță de hărțuire sexuală, prezentând o casetă înregistrată în timpul unui interviu realizat la casa acestuia. Politicianul a negat toate acuzațiile.

O altă apariție scandaloasă a fost la MTV România, unde Laura și-a dezgolit sânii fără acordul producătorilor emisiunii. În 2003 a fost lansat un joc erotic, Misterele Laurei, iar doi ani mai târziu a realizat primul videoclip porno din România.