Știri
Home » Monden » Cum arată Fahriye Evcen, soția actorului Burak Ozcivit. FOTO

Cum arată Fahriye Evcen, soția actorului Burak Ozcivit. FOTO

Actorul Burak Ozcivit are o mulțime de fane și chiar este considerat a fi unul dintre cei mai frumoși bărbați din lume. El este foarte cunoscut, dar puțini știu că și soția lui este faimoasă. Iată cum arată nevasta lui Burak Ozcivit, care este actriță la rândul ei.

Imagini cu soția lui Burak Ozcivit, actorul care l-a jucat pe Suleyman Magnificul

Burak Ozcivit este extrem de cunoscut în țara noastră și nu numai. El a jucat în mai multe filme turcești ce au avut un succes imens pe plan internațional, iar fanele lui sunt foarte interesate de statutul lui marital. Astfel, actorul nu mai este un bărbat liber încă din anul 2017, când s-a căsătorit.

Cea care îi este soție lui Burak Ozcivit este la rândul ei actriță. Este vorba despre Fahriye Evcen, o tânără de 33 de ani. Cei doi au devenit părinți la doar doi ani de când s-au căsătorit, astfel că în 2019 cuplu îl primea pe lume pe primul lor copil, Karan.


Soția lui Burak Ozcivit este o femeie naturală, care nu a apelat până în prezent la operațiile estetice. Chiar dacă a devenit mamă de curând, silueta lui Fahriye Evcen este tot trasă prin inel. Ea a reușit să dea jos foarte rapid kilogramele pe care le-a acumulat în sarcină, ba mai mult decât atât, ea a reușit să slăbească chiar mai mult și este mai suplă decât înainte de a fi rămas gravidă.

Scandal între soția lui Fahriye Evcen și Inna

Cum faima lui a crescut mult după ce a început să joace în serialel turcești, care s-au bucurat de un succes foarte mare, nu este de mirare că actorul a început să primească contracte de publicitate. Alături de el, la filmarea unei reclame pentru un anume produs era nimeni alta decât cântăreața Inna. La acel moment, ar fi izbucnit un scandal monstru, după ce soția lui Burak Ozcivit a devenit foarte geloasă pentru că actorul filma alături de româncă și chiar i-ar fi interzis să o urmărească pe rețelele de socializare.