Știri
Home » TV » Cum arată Carmen Harra în costum de baie. Celebra prezicătoare nu se sfieşte să se dezbrace la 65 de ani FOTO

Cum arată Carmen Harra în costum de baie. Celebra prezicătoare nu se sfieşte să se dezbrace la 65 de ani FOTO

GALERIE FOTO (2) Carmen Harra

Carmen Harra a împlinit vârsta de 65 de ani, dar nu se ferește să pulice fotografii cu ei în costum e baie. Astfel, vedeta de televiziune i-a uimit pe fanii săi cu o fotografie de la piscină.

Carmen Harra, în costum de baie la 65 de ani

Are o vârstă onorabilă, dar nu se ferește să își arate trupul. Carmen Harra a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ea când se afla la piscină și se bucura de vremea frumoasă de afară. Astfel, vedeta nu s-a ferit să se pozeze în această ipostază, și mai mult decât atât, a făcut-o publică pe rețelele de socializare.

Carmen Harra a făcut și o aluzie la tinerele din ziua de azi și la faptul că multe apelează la operațiile estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

„Am curaj să pun poza de la piscina mea azi, deși am 65 de ani. Mă condamnați? Generația fără implanturi și falsuri”, a scris Carmen Harra în dreptul fotografiei publicate pe social media.

Cum a slăbit Carmen Harra în pandemie

Ulterior, Carmen Harra și-a explicat gestul de a publica o fotografie cu ea în costum de baie și a menționat că a slăbit foarte mult în pandemie. De aceea, a vrut să se mândrească cu corpul ei.

Mai mult, vedeta de televiziune a explicat că a reușit să ajungă din nou la greutatea pe care o avea pe vremea când avea doar 20 de ani.

„Lumea s-a îngrășat în pandemie, eu am reușit să slăbesc cât nu putusem într-un an. Am reușit să ajung la greutatea pe care o aveam la douăzeci și ceva de ani, după multă vreme, pentru că mă îngrășasem extraordinar când s-a îmbolnăvit soțul meu, emoțional. Mâncam de supărare și mă îngrășasem enorm! Am avut satisfacția că acum corpul și-a revenit incredibil și mi-am făcut o poză în costum de baie”, a explicat Carmen Harra gestul său.

Carmen Harra în costum de baie
Carmen Harra în costum de baie