Știri
Home » Monden » Cum a ajuns să arate Irina Truică, fosta soție a lui Remus Truică. FOTO

Cum a ajuns să arate Irina Truică, fosta soție a lui Remus Truică. FOTO

GALERIE FOTO (5)

Scandalul dintre miliardarul Remus Truică și fosta lui soție, Irina, a ținut ani de zile paginile tabloidelor. Cei doi au dus lupte aprige în instanță pentru a câștiga custodia gemenelor, care a ajuns într-un final la ea, conform deciziei unei instanțe din Franța, din 2013.

Blondina, care s-a despărţit în 2016 de afacerist, după un divorţ care a durat aproape 5 ani, a rămas și cu vila din Caraibe, cu un iaht, dar şi cu o reşedinţă la Monte Carlo, acolo unde locuieşte alături de cele două fiice ale sale, Natalia și Maria, în vârstă 16 de ani.

Înainte de a se pronunța divorțul de Truică, Irina a huzurit-o în vila de pe insula Saint-Martin din Caraibe, care este un adevărat colţ de rai, potrivit fotoreporterilor click.ro. Conacul este situat chiar pe plajă, are cinci dormitoare, un living imens cu vedere la ocean și o bucătărie complet utilată.


Irina Truică se răsfață cu vacanțe scumpe

Irina Truică e mai fericită ca niciodată după ce a devenit o femeie liberă. Din fotografiile postate de ea pe rețelele de socializare se vede cum se distrează în vacanţe exclusiviste. Aceasta a dat o raită a celor mai scumpe stațiuni din lume: Monte Carlo, Dubai sau Mykonos.

Ea îşi petrece timpul liber în vacanţe, profitând din plin de statutul de femeie liberă. Mai mult, Irina a fost complimentată de prieteni pentru felul în care arată.

Irina Truică pare că a renăscut prin propria cenuşă, transformându-se radical. Dacă în timpul scandalului cu fostul soț apărea adesea nemachiată, cu cearcăne adânci şi privirea îngândurată, Irina Ortan (ex-Truică) e mereu cu zâmbetul pe buze.

Şi, ca să demonstreze că a trecut cu bine peste perioada neagră din viaţa sa, Irina Truică a făcut publice mai multe imagini surprinse recent la un salon de înfrumuseţare, unde afacerista a făcut o schimbare de look.