Știri
Home » Monden » Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a mai avut două relaţii serioase

Cu cine s-a iubit Simona Halep înainte de Toni Iuruc. Cea mai bună jucătoare de tenis din România a mai avut două relaţii serioase

Simona Halep

Simona Halep este o campioană pe terenul de tenis, iar viața sa personală începe să devină și ea la fel de bună. Jucătoarea de tenis are o relație, este fericită, plănuiește să se căsătorească și să devină mamă.

Ce iubiți a avut Simona Halep. Ambii sunt faimoși

Cariera Simonei Halep este una demnă de laudă, dar pe plan personal ea nu a avut atât de mult succes ca în teren. Până a-l cunoaște pe actualul său iubit, care îi este și logodnic, Simona Halep a mai avut doar două relații.

Acum, ea este cu Toni Iuruc, cel alături de care plănuiește să își întemeieze o familie, dar în trecut Simona Halep a mai avut doi iubiți. Este vorba despre prima ei relație, de când sportiva avea doar 18 ani. Ea s-a iubit atunci cu un tenismen, pe nume Andrei Mlendlea. Ceio doi au fost împreună până în 2013.


Cealaltă relație a Simonei Halep a fost cu Costa Sponte, fiul omului de afaceri Teia Sponte, ce este bun prieten cu Gigi Becali. Relația lor era destul de serioasă, astfel că bunica sportivei credea că cei doi se vor căsători.

”Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri, taică-su fost cu noi, la Tulcea”, spunea bunica Simonei Halep.

Când vrea Simona Halep să devină mamă

Simona Halep a spus în repetate rânduri că dorește să își facă o familie, să devină mami și dorește chiar trei copii.

“Vreau să am trei copii, dacă este posibil. Vreau să îmi fac o familie frumoasă şi să trăiesc în România”, a spus sportiva.

Simona Halep a vorbit și despre relația ei actuală, cea cu Toni Iuruc, dar a păstrat discreția ei deja cunoscută.

„Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halep.