Știri
Home » Știri » Cine este soțul Rodicăi Nassar și ce avere au cei doi soți împreună

Cine este soțul Rodicăi Nassar și ce avere au cei doi soți împreună

Rodica Nassar

Deputata Rodica Nassar face parte din politică de mulți ani, iar acum este deputat din partea PSD. A ajuns în atenție presei în 2016, după ce a fost implicată într-un scandal și acuzată că a luat șpagă de la Hexi Pharma. Ea este de origine româncă, iar numele l-a primit după căsătorie, ea fiind soția unui libanez. Iată cine este soțul Rodicăi Nassar.

Cine este soțul Rodicăi Nassar și cu ce se ocupă acesta, de fapt

Rodica Nassar a ocupat mai multe funcții importante în țara noastră, dar de departe cea mai semnificativă dintre ele este cea de secretar de stat în Ministerul Sănătății. Rodica Nassar a mai deținut și funcții importante în cadrul partidului din care face parte, adică PSD.

Soțul acesteia, Nassar Nassar, are o cu totul altă ocupație, el fiind cel care a înființat Școala Libaneză din București. El câștigă bani frumoși din această afacere.

Rodia Nassar câștigă anual suma de 109.000 de lei pentru funcția de deputat, în timp ce soțul ei câștigă 114.000 de lei pe an. Ea mai are în conturi și 3.000 de dolari, 54.000 de euro.

Rodica Nassar, secretar de stat în Ministerul Sănătății

Rodica Nassar a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, dar a demisionat din această funcție după ce Guvernul Orban a fost învestit în funcție. Aceasta a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„Cu bune, cu rele, cu reuşite, dar şi cu neîmpliniri, cu momente de bucurie, dar şi cu foarte mult stres, astăzi am încheiat un alt capitol din viaţa mea! Un gest de corectitudine politica însoţit de mulţumiri fata de toţi colegii mei care au avut încredere in mine şi m-au susţinut in ocuparea unei funcţii de mare responsabilitate publica, înseamnă demisia mea începând cu data de 6 noiembrie 2019! Felicitari tuturor colegilor care au făcut parte din Guvernul PSD condus de Prim-ministrul Viorica Dancila şi multe realizări în continuare! Viitorul ne aparţine! Veți vedea!”, a scris Rodica Nassar, pe Facebook.

Rodica Nassar are 63 de ani, este de profesie economist, după cum arată CV-ul ei publicat pe site-ul oficial al Camerei Deputaților.