Știri
Home » Monden » Cine este iubita secretă a lui Mario Mutu, fiul selecționerului U21 al României. Juniorul a publicat o poză cu ea. FOTO

Cine este iubita secretă a lui Mario Mutu, fiul selecționerului U21 al României. Juniorul a publicat o poză cu ea. FOTO

GALERIE FOTO (3) mario mutu

Fiul lui Adrian Mutu și al frumoasei Alexandra Dinu a ajuns la vârsta majoratului. Mario, în vârstă de 18 ani, e fermecător exact ca celebrul lui tată și pregătit să cucerească femeile.

Tânărul s-a stabilit alături de mama lui, departe de România, tocmai în Statele Unite, de foarte mulți ani. Cu toate acestea, a ales să-și dăruiască inima tot unei românce.

Relația amoroasă a lui Mario este una pe care o afișează destul de des în ultima vreme, prin diverse postări pe rețelele sociale. Iubita acestuia este o tânără superbă, iar cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

Mario a devenit major zilele trecute, iar cu această ocazie și-a prezentat și iubita! Aceasta le-a prezentat-o prietenilor în mediul online, acolo unde a postat o imagine cu frumoasa lui iubită. „E viața mea”, a scris Mario Mutu în dreptul imagilor alături de partenera sa!

Iubita lui Mario Mutu

Din acțiunile băiatului se vede că nu are parte de o relație pasageră ci are sentimente reale pentru tânăra, ale cărei identitate și vârstă rămân încă un mister.

Iubita misterioasă a lui Mario

Mario Mutu a avut o petrecere de majorat

Mario Mutu a împlinit de 18 ani pe 9 septembrie, dar a fost sărbătorit în avans, în weekend. E primul copil al lui Adrian Mutu, din mariajul cu actrița Alexandra Dinu. Cei doi s-au despărțit când Mario avea o vârstă foarte fragedă.

În trecut, el era comparat cu Justin Bieber, la nivel de look.

Briliantul, care în prezent antrenează naționala U21 a României a transmis în mediul online un mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a fiului său cel mare.

„La mulți ani, baiatul meu❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. La mulți ani la cei 18 ani!”, a fost mesajul special al lui Adrian Mutu pentru fiul lui, pe Instagram.