Știri
Home » Monden » Cine este fostul iubit al Dianei Belbiță, fosta concurentă de la emisiunea Ferma, produsă de Pro TV

Cine este fostul iubit al Dianei Belbiță, fosta concurentă de la emisiunea Ferma, produsă de Pro TV

Diana Belbita

Diana Belbiță, luptătoare de MMA, a deveni cunoscută după ce a participat la emisiunea „Exatlon” de la Kanal D. Apoi, aceasta a mers și la „Ferma”, astfel că notorietatea ei a crescut și mai mult. S-a speculat de mai mulți bărbați că sunt iubiții ei, dar aceasta a infirmat de fiecare dată informația. Iată cine este cu adevărat, fostul iubit al Dianei Belbiță.

Cu cine s-a iubit Diana Belbiță, concurenta de la Exatlon și Ferma

După participarea la „Ferma”, s-a spus că are o relație cu colegul de platou Marius Crăciun. La acel moment, cei doi făceau totul împreună și chiar s-a speculat că au întreținut relații intime în cadrul emisiunii. Inițial, Diana Belbiță a lăsat loc interpretărilor și a transmis un mesa prin care nici nu confirma, nici nu infirma informația că are o relație cu Marius Crăciun.

“Primesc de zeci de ori pe zi întrebarea: «Tu și Marius formați un cuplu?». Eu și #Marius păstrăm legătura și după #FERMA , așa cum mi se pare și normal. Nu o să dau mai multe explicații pentru că lumea mereu vorbește și critică. Așa că dacă e sau nu ceva între noi, prefer să fie doar pentru noi. #mylifemyrules”, a scris Diana Belbiță pe rețelele de socializare.


Apoi, ea a lămurit că Marius nu este partenerul ei, ci sunt doar amici.

”Nu, nu suntem împreună, nu am fost împreună, dar suntem prieteni. Suntem dovada clară că poate exista prietenie între o fată și un băiat”, a lămurit, ulterior, luptătoarea.

Cine este fostul iubit al Dianei Belbiță

Tot în cadrul emisiunii „Ferma”, ea a primit un mesaj emoționant din partea lui Mirel Drăgan, lupător de Kempo ca și ea, iar atunci s-a spus despre el că ar fi partenerul său de viață, dar Diana Belbiță a negat din nou.

Fostul iubit al vedetei este Cătălin Casaru, campion la MMA. Cei doi au avut o relație pe vremea când Diana Belbiță era abia la începutul drumului ei în lupte, dar nu a durat prea mult.

„Pe partea sentimentală pot să spun că sunt mai ghinionistă. Nu am iubit şi nu, nici n-am bătut vreun fost iubit. Ca oricărei fete, mi s-a întâmplat să fiu abordată, însă, ştiind de ce sunt capabilă, am evitat conflictele”, a spus Diana Belbiță.

Mai mult, vedeta a recunoscut că motivul pentru care s-a apucat de lupte este că mergea mereu la sala de antranament a iubitului său.

„Mergeam la fiecare antrenament doar ca să îl văd. După o perioadă am început să merg şi la competiţii şi, având rezultate, am continuat”, a mai spus ea.