Știri
Home » Stil de viață » Ce sunt serviciile YouTube Premium și YouTube Music. Care este prețul unui abonament

Ce sunt serviciile YouTube Premium și YouTube Music. Care este prețul unui abonament

Youtube

YouTube Premium și YouTube Music sunt două servicii care au fost lansate și în țara noastră în anul 2019. Există mai multe diferențe între acestea și clasicul YouTube, dar principala este aceea că pentru cele două de mai sus trebuie să scoți bani din buzunar. Iată ce oferă acestea în plus și cât costă un astfel de abonament la noi în țară.

Care este diferența între YouTube Music și YouTube Premium

YouTube Premium este destinat celor care doresc să descarce clipuri video, pentru că de acest conținut sunt intersați, în timp ce YouTube Music, după cum îi spune și numele, este destinat celor care vor să asculte mai multe piese.

Iată ce trebuie să știi despre cele două servicii ale YouTube, pentru care trebuie să plătești.

YouTube Music

Aplicația aceasta are și ea două variante. YouTube Music, care este gratuit dar este suținut de reclame, precum și YouTube Music Premium, care trebuie plătit, fiind un abonament. Acesta este de 22 de lei pe lună.

Ce este cel mai interesant la noua aplicație YouTube este că poți asculta muzică chiar și atunci când ești offline. Nu are reclame, iar piesele pot fi descărcate și rulate apoi în fundal, chiar dacă telefonul nu este conectat la Internet.

Cei care au acest serviciu, pot avea acces la mii de playlisturi, iar dacă nu știu cum se cheamă piesa pe care o caută, acest serviciu caută inclusiv după versuri și poate găsi astfel piese.

YouTube Premium

YouTube Premium include YouTube Music, iar costul unui astfel de abonament este de 26 de lei. Principala diferență față de YouTube cel clasic este că acesta nu mai conține deloc reclame.Poți descărca și clipuri video prin acest abonament. De asemenea, utilizatorii care aleg YouTube Premium pot rula piesele în background. YouTube Premium este gratuit în prima lună, iar apoi el trebuie plătit.