Știri
Home » Monden » Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu, prezentatoarea Ferma de la Pro TV, înainte de a fi celebră. Vei rămâne mut de uimire

Ce meserie a avut Mihaela Rădulescu, prezentatoarea Ferma de la Pro TV, înainte de a fi celebră. Vei rămâne mut de uimire

GALERIE FOTO (2) mihaela rădulescu

Mihaela Rădulescu trăiește o viață de lux la Monte Carlo. De aici i se trage și porecla de „Diva de la Monaco”. De altfel, prezentatoarea emisiunii Ferma de la Pro TV are grijă să ne amintească mereu ce bine o duce, postând fotografii pe contul ei de Instagram.

Mihaela Rădulescu trăieşte pe picior mare la Monte Carlo datorită fostului ei soț, Elan Schwartzenberg. Înțelegerea de la divorțul celor doi a fost ca afaceristul să îi cedeze vedetei unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo.

Conform Click!, suma plătită de milionar pentru etajul cumpărat în cel mai scump bloc din Principat a fost de 12,5 milioane de euro. De asemenea, de ceva timp, Mihaela Rădulescu (51 de ani) a reuşit să obţină şi statutul de rezident în Principat, acolo unde o duce foarte bine, alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, și fiul eu, Ayan, de 18 ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Still dancing and floating 🙂 #my birthday is #everyday, because I can . 🥂🤍⭐️ #chocolate and #chilly 🙂 #welcome #letsdothis

O postare distribuită de Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) pe

Mihaela Rădulescu a fost șofer de taxi

Mihaela Rădulescu a avut însă altă meserie până să ajungă vedetă. Ea a mărturisit că a practicat taximetria în vremea studenției. Mai precis, în perioada în care studia la I.E.F.S. Pentru a se putea descurca, Mihaela își lua Oltcitul și ieșea la plimbare prin Regie, unde aborda personal doar bătrâni și femei.

Vedeta a mărturisit că nu a avut actele necesare pentru a practica meseria de taximetrist înainte de 1989. Abia după Revoluție a reușit să obțină autorizația de taximetrist și să transporte călătorii în condiții legale.

A debutat în televiune acum 26 de ani

Mihaela Rădulescu în tinerețe

Mihaela Rădulescu a debutat în televiziune în 1994, la Tele 7abc. De-a lungul timpului a mai lucrat pentru posturile Antena 1, B1 TV și Pro TV. Mulți o știu de la Duminica în familie. Vedeta a făcut parte și din juriul de la Românii au talent, iar în prezent este co-prezentator al show-ului Ferma. Orășeni vs. săteni.