Știri
Home » Monden » Câți bani a făcut Dorian Popa din Youtube în luna august

Câți bani a făcut Dorian Popa din Youtube în luna august

Dorian Popa

Dorian Popa s-a apucat de vlogging în urmă cu 3 ani și a strâns aproape 2 milioane de abonați. Pentru a ajunge la această cifră, artistul a muncit din greu, făcând tot felul de chestii. Ușor-ușor, popularitatea sa în mediul online a crescut, prin urmare au început să apară și primii bani din YouTube.

Considerat unul dintre cei populari tineri din showbiz-ul autohton, Dorian a reușit să cucerească publicul adolescent foarte repede, mai ales în mediul online. Actorul și cântărețul în vârstă de 32 de ani este extrem de activ pe Internet, atât pe Youtube, cât și pe Instagram, unde are foarte mulți urmăritori.

Deși pentru mulți poate părea incredibil, Dorian Popa are milioane de vizualizări la clipurile sale și astea îi aduc o mulțime de bani. Artistul a publicat pe contul său de Instagram dovada veniturilor sale. Numai în ultima lună, el a câștigat din YouTube suma de 10.092 de dolari, la care adăugăm, desigur, și contractele de imagine, dar și product placement, potrivit spynews.ro.

Dorian Popa s-a lansat cu Lala Band

Constănțeanul Dorian Popa a devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, unde l-a interpretat pe Andrei Anghel. Serialul difuzat la Pro TV a primit premiul pentru „cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP.

Este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E și a demonstrat de mic că are aptitudini artistice urmând clasele I-IV la secţia Arte. Din dragoste pentru sound şi beat-uri pop rock, Dorian s-a alăturat membrilor LaLa Band într-un proiect muzical inedit pentru România, al acel moment.

„Este un proiect ambiţios şi sunt foarte fericit şi mândru să fac parte din el. Iubesc muzica, îmi iubesc colegii de trupă şi sunt convins că sound-ul nostru îi va cuceri pe cei care ne vor asculta”, mărturisea, la momentul respectiv, Dorian Popa.