Știri
Home » Stil de viață » Cât au ajuns să fie prețurile în Mamaia în timpul programului litoralul pentru toți

Cât au ajuns să fie prețurile în Mamaia în timpul programului litoralul pentru toți

Mamaia

Programul „Litoralul pentru toți” este destinat tuturor românilro care vor să meagră la mare în extrasezon. Prețurile sunt mai mici, așa că acestea ar trebui să se încadreze în bugetul oricărui român.Cum Mamaia este cea mai scumpă regiunea de pe litoralul românesc, nu este de mirare că românii sunt interesați cât au ajuns să fie prețurile de aici, după startul lunii septembrie.

Ce prețuri sunt în Mamaia în timpul programului „Litoralul pentru toți”

Chiar dacă se credea că din cauza pandemiei de coronavirus, „litoralul pentru toți” nu va mai avea loc, iată că programul va avea loc și în acest an. În Mamaia, prețurile rămân destul de ridicate, astfel că românii care vor să stea aici trebuie să scoată din buzunar 250 de lei pe noapte, fără mâncare inclusă.

Totuși, specialiștii spun că prețurile variază în funcție de cerere, chiar și în această perioadă.

Ce spun specialiștii despre extrasezonul de la mare

„Programul nu mai este oficial demult, însă tarifele scad de la 1 septembrie foarte mult în general. Nu mai există un program cu preţuri fixe, fiecare îşi personalizează oferta şi fiecare, în functie de ce rezervări are, o să vină cu tarife mai bune, însă se aşteaptă clar o scădere masivă a tarifelor (…) Situaţia mai depinde şi dacă se deschid şcolile sau nu, dar cel mai important factor rămâne vremea”, a declarat Corina Martin, fostul președinte al Federațiilor Asociațiilor de Promovare Turistică.

Managerii de hoteluri văd în începerea școlilor pe 15 septembrie o ocazie de prelungire a sezonului estival.

„Având în vedere că și școlile vor începe pe data de 15 septembrie, ceea ce ne permite să ne mai lungim cu încă 2 săptămâni sezonul estival și în primul rand vremea ține foarte foarte mult cu noi, temperaturile sunt foarte bune în perioada de început de septembrie. Și după 15 septembrie se fac rezervări nu la fel de mari însă se observă o ușoară creștere față de anul trecut”, a explicat Sebastian Puznava, manager al unui hotel din Mamaia.