Știri
Home » Știri » Când apare Iphone 12 și care va fi prețul noilor telefoane Apple

Când apare Iphone 12 și care va fi prețul noilor telefoane Apple

Apple

Apple creează unul dintre cele mai apreciate branduri de telefoane din întreaga lume, iar acum toți ochii sunt ațintiți asupra companiei, care trebuie să lanseze în această toamnă cel mai nou model de iPhone. Iată ce prețuri se estimează că vor avea noile telefoane iPhone 12.

Când apare noul telefon Apple, iPhone 12

iPhone 12 trebuie să fie lansat în luna septembrie,dar din cauza pandemiei de coronavirus, se pare că această dată a fost amânată, informație confirmată de compania însăși. În mod tradițional, Apple își lansa noile modele de telefoane în luna septembrie, dar acest obicei va fi întrerupt din cauza crizei sanitare, iar noul model de iPhone va fi prezentat abia în octombrie 2020.

Chiar unul dintre directorii Apple, Luca Maestri, a confirmat că noile telefoane ale companiei se vor lansa cu câteva săptămâni mai târziu. Câteva surse au declarat că data de lansare va fi 8 septembrie, dar acest termen nu pare unul realist, dacă luăm în considerare nivelul crizei sanitare în lume. Alte surse au specificat pe Twitter că marea lansare a noilor telefoane Apple se va face abia în 2021. Niciuna dintre informații nu a fost confirmată de o sursă oficială din cadrul companiei.

Ce preț vor avea noile telefoane de la Apple

O altă dată speculată este cea de 12 octombrie, iar specialiștii în domeniu sunt de părere că aceasta este cea mai plauzibilă dintre toate.

“Producția în volum a noilor modele iPhone mainstream va începe în 3T20 (…)lansarea planificată a liniei iPhone pentru 2020 pentru Apple, se pare că va veni în patru modele și trei dimensiuni, va fi probabil în octombrie în loc de septembrie.”, au dezvăluit sursele.

Prețurile sunt, așa cum era de așteptat, destul de piperate. Iată cât ar putea plăti un român pentru un nou iPhone:

iPhone 12 5.4 inch: 3.200 lei

iPhone 12 6.1 inch: 3.600 lei

iPhone 12 Pro 6.1 inch: 5.400 lei

iPhone 12 Pro Max 6.7 inch: 5.999 lei