Știri
Home » Monden » Apare într-o emisiune culinară, dar altul este talentul lui. Știi cine e? Tatăl său e extrem de iubit de către români

Apare într-o emisiune culinară, dar altul este talentul lui. Știi cine e? Tatăl său e extrem de iubit de către români

Radu Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr.și Radu Ștefan, fiul acestuia, vor apărea împreună în cadrul unei emisiuni de gătit. Fiul cântărețului a împlinit deja 17 ani și nu este străin de lumina reflectoarelor. Acum, cei doi vor putea fi văzuți împreună la TV, în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

Radu Ștefan Bănică și Ștefan Bănică, împreună la TV

Ștefan Bănică și fiul lui și-au făcut apariția împreună în cadrul unui concert de Crăciun susținut de artist, moment în care i-a surprins pe toți cei prezenți în sală, când a început să cânte alături de tatăl lui.

Fiul lui Ștefan Bănică i-a moștenit talentul tatălui său, iar acum cei doi vor apărea împreună în cadrul unei emisiuni TV. Este vorba, mai exact, despre un show culinar: „Chefi la cuțite”.


Radu Ștefan a împlinit anul acesta 17 ani, are o voce minunată, talent la actorie și o prezență scenică debordantă.

Fiul lui Ștefan Bănică știa de mic că vrea să fie cântăreț

De altfel, tânărul a recunoscut că și-a dorit să facă asta dintotdeauna, chiar dacă la început a vrut să fie un secret. Încă de la zece ani, Radu Ștefan știa că va alege domeniul acesta, al muzicii și actoriei.

„Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. Am fost o persoană mai închisă și o perioadă nu am spus nimănui, am ținut-o pentru mine. În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. Spre liceu, am început să mă exteriorizez puțin. Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea. Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală, nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica’, a spus acesta într-un interviu.